Recalbox 6.0 RC2 bugs



  • Hello guys, I made a clean install on my Raspberry Pi 3B+, Recalbox 6.0 RC2.
    There is a bug maybe on the interface I guess.
    The default installation is ok, it seems to work perfect BUT the problem is when I load 14.000 games from 35+ systems.
    I will do my best on trying to explain the problem.

    The interface is laggy when I navigate from one system to other, but that is ok, the real problem starts when I navigate from system to system fast, then it became buggy.
    The system images dissappears and white images replace the console images.
    A lot of game images disappears, also a white image are replacing the games images on the games list.
    When I press start to go to the main menu there is a white image background, and the navigation becames really laggy.

    This did not happen on the last stable version 13.07.18 , loaded the same games and systems and it works perfect. This problem is on 6.0 RC1 and RC2.

    Please let me know if you need me to add more information.
    Thank you.



  • Just to clarify, once this happens the systems and games images are permanently white until I reboot the system.


  • Staff
    Global moderator
    Team

    hello
    default theme or custom/non official theme ?



  • @acris I am using the default theme. Plain installation. I only added the 14.000 roms from 35+ systems, without changing any configuration.


  • Staff
    Global moderator
    Team

    @darth

    Have you upload only roms + bios ? no scrap and gamelist ?



  • @acris I loaded roms, Bios, gamelists and scrapped images.


  • Staff
    Global moderator
    Team

    @darth
    try without scrap & gamelist Only roms.



  • @acris I will try that.
    So how can I migrate from previous gamelist and scrapped files to the new version? I noticed that the current scraper is not working. So how is the correct way to do it manually?. Thanks.


  • Staff
    Global moderator
    Team



  • Hi! First of all, sorry for my english, is awful.

    I found a bug in Recalbox 6.0 RC2, is with Daphne system.
    When runs Dragons Lair the scenes not charge well, have retard and this make the game unplayable. I dont have this problem in version 18.07.13.
    It only happens to me?

    I have instaled in a Raspberry Pi 2 Model B V1.1.

    Thanks for your work!



Want to support us ?

318
Online

81.5k
Users

22.3k
Topics

161.6k
Posts