PSX games doesn't load



  • I have the same issue. I got a 32GB SD Card, everything works perfect. Now I bought a 128GB Samsung SD Card, everything works perfect, too, except the psx emulator. game seems to load but returns to frontend after 5-7sec.
    i installed recalbox on the new sd card. Then, I copied the working folders roms, saves, bios from the 32gb SD Card to my computer and copied them back to the 128gb share folder.
    This way, I did not have to scrape games again. And as I said, everything except psx works perfect, even mame or neogeo which are quite difficult to run because you need the correct mame/rom version.

    The whole copying and copying back to the sd card took about 10-12 hours. So I don`t want to format my sd card again (by the way, it came with exfat, i formatted it to fat32).

    Has someone an idea what the cause of the problem could be?

    the bios, saves, roms folders of the two sd cards are identical and both run 4.0.1 version of recalbox, even the background music and controllers are the same ;)

    hope to hear from you soon. kind regards Neo


  • Moderator
    Moderator
    Team

    Hello
    split topic , please don't up old topic.

    you need to upgrade in recalbox 4.0.2 (last version)

    128GB Samsung SD Card

    samsung it's not recommanded.



  • Sorry I got 4.02 . I looked up compatibility list and my Samsung card was listed. Everything except psx works so I am not sure if it is really the fault of the Samsung


  • Moderator
    Moderator
    Team

    try to delete your gamelist.xml (backup before)
    check in /recalbox/share/bios if you have bios.



  • On a side issue I'm also using a Samsung 128gb card with absolutely no problems.
    Whatever the issue is, it isn't the card.



  • I had the same problem but it got fixed when I disabled "Auto Save/Load" in the game settings.


Log in to reply
 

Want to support us ?

Join us on :

Download Recalbox

346
Online

36855
Users

16360
Topics

123481
Posts

Looks like your connection to Recalbox Forum was lost, please wait while we try to reconnect.